Αρχική » Προφίλ

Προφίλ

Το Κέντρο Μετάφρασης και Διερμηνείας "Fisher Rodriguez" αποτελεί συγχώνευση δύο ατομικών επιχειρήσεων, της ατομικής επιχείρησης της Ευαγγελίας Φωτιάδη, κάτοχο του Μεταπτυχιακού Τίτλου στη Μετάφραση, Διερμηνεία και τον Υποτιτλισμό από το Πανεπιστήμιο Westminster του Λονδίνου και απόφοιτο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας, και της ατομικής επιχείρησης του Jose Ramon Fisher Rodriguez, επίσημου διερμηνέα της Ευρωπαϊκής Ένωσης με δεκαπέντε χρόνια προϋπηρεσίας στους κλάδους της μετάφρασης και της διερμηνείας. Και τα δύο άτομα είναι επίσημοι εξωτερικοί συνεργάτες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στον τομέα των μεταφράσεων.

Ο κύριος όγκος δουλειάς του γραφείου καλύπτεται από το προαναφερθέν ζεύγος που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα γλωσσών, δηλαδή τις γλώσσες Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ολλανδικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Ελληνικά, ωστόσο χάρη στο ευρύ δίκτυο εξειδικευμένων και έμπειρων συνεργατών παγκοσμίως, το γραφείο παρέχει υπηρεσίες μετάφρασης και διερμηνείας με επαγγελματική ποιότητα και συνέπεια σε σχεδόν όλους τους υφιστάμενους γλωσσικούς συνδυασμούς. Χάρη στην εμπειρία των συνεργατών μας, είμαστε σε θέση να καλύπτουμε τις ανάγκες των πελατών μας όσον αφορά τη μετάφραση και τη διερμηνεία σε όλους τους θεματικούς τομείς.

Επίσης, οι μεταφράσεις παραδίδονται στους πελάτες είτε ηλεκτρονικά, είτε εκτυπωμένες, με επικύρωση. Υπάρχει φυσικά η δυνατότητα για εξυπηρέτηση πελατών σε παγκόσμιο επίπεδο.

Αρχική σελίδα

Προφίλ

Γλώσσες

Διερμηνεία

Θεματικοί τομείς

Επικοινωνία
Home

Profile

Languages

Interpreter

Topics

Contact us
Home

Profil

Langues

Interprétation

Sujets

Contact
Home

BESCHREIBUNG

SPRACHEN

DOLMETSCHEN

BEREICHE

KONTAKT
web development by ...


mascot network europe
© 1993-2022